Turistička zajednica Općine Gornji Kneginec
Odmor i rekreacija na prirodan način

Nezaboravna zabava u trgovačkom centru "Lumini"

Želite li svoje slobodno vrijeme provesti u opuštajućoj atmosferi a time se i osloboditi svega što donosi užurbana svakodnevica, svakako posjetite trgovački centar "Lumini" u  ulici grada Lipika, u Knegincu Donjem.

U centru "Lumni" imati ćete se priliku okušati u bowlingu kakvi su, po malo drukčijim pravilima,  igrali stari Egipćani, odnosno kakav se rujna 1895. godine, igra u Americi, svakako posjetite Stadium-Bowling. Osim same kuglane posjetitelji će moći uživati u dodatnim popratnim sadržajima poput vrhunskih biljarskih stolova, video igara, air hockeya, basketa, pikada i ostalih igara. Uz sve to, pripremljen je i najmoderniji Coffee&Snack Bar. Suradnjom renomirane tvrtke "Stadium-Bowling" i Centra "Lumini", Varaždin i okolicu očekuju još bogatiji zabavni sadržaji i vrhunski provod za sve generacije.

Odmor možete potražažiti i u  "Multipleks CineStar" kinu . Kino se prostire na 1400 metara četvornih, te posjeduje šest kino dvorana s RealD 3D tehnologijom.

Posjetitelji mogu uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom "Spektakli u CineStaru". Najmlađi posjetitelji mogu uživati u neodoljivo opremljenoj, dječjoj, igraonici «MiniLumini» uz mnogobrojne zabavne igre, kao i u predstavama za djecu.

Lumini centar nalazi se u poslovnoj zoni Kneginec, na južnom ulazu u  grad Varaždin. Uistinu je centar nadohvat ruke jer udaljenost od centra grada je samo 7 minuta vožnje automobilom, za čiji parking ne morate brinuti jer Lumini centar ima 1.400 parkirališnih mjesta. Posjetitelji također imaju na raspolaganju besplatni gradski autobus.

https://www.lumini.hr/